nike air skylon ii wit goud

#1
Bild

Voor de eerste keer sinds 1992 brengt Nike de Air Skylon II opnieuw uit op de markt, waardoor waardefoot.com liefhebbers van vintage sneaker razernij worden. Deze hardloopschoen uit de jaren 90 pronkt met stijlvolle retro-goedheid door zijn ouderwetse silhouet en levendige tinten, en biedt ook beproefd comfort, uitstekend vakmanschap en veelzijdigheid. Als je een vintage hoofd bent of gewoon op zoek bent naar een unieke, alledaagse witte sneaker om aan je schoenencollectie toe te voegen, dan is dit paar misschien een waardevolle agent.

Na het debuut van het Skylon II-model afgelopen zomer en de daaropvolgende nike schoenen heren grijs samenwerkingsversie met Fear of God, heeft Nike het retro-silhouet uitgebracht in een combinatie van 'University Gold' en 'Spirit Teal' voor het huidige seizoen. De nieuwste editie van het schoeisel is geplaatst op een helderwitte basis, terwijl de koele en warme kleurtinten overal op de details schijnen.

Mesh en suède gecoat in witte en gebroken witte neutrale kleuren creëren een gestroomlijnde look op het bovenwerk, terwijl zwart lederen Swooshes een bepalend contrast geven. De gouden en turkooizen tinten nike air skylon ii wit goud staan ​​centraal bij het kwartpaneel en worden gekenmerkt door een ombré-achtige behandeling. Verdere hits van de felle kleuren zijn toegevoegd in details zoals de tongvoering, binnenzool, hiellogo en colorblock-elementen op de buitenzool. Een "Air Skylon 2" -logo in scriptstijl zorgt voor branding op de hiel en maakt de sneaker compleet.

Het bovenwerk is 100% authentiek gemaakt van grijs en beige suède en mesh, en het ingetogen kleurenpalet houdt de zaken minimalistisch en gepolijst, met reflecterend materiaal dat te vinden is op de Swooshes en de toebox. De veters hebben ook een moderne twist, door te kiezen voor een vetersluitingmechanisme boven traditionele veters, in combinatie met een elegante geperforeerde leren tong. Branding blijft subtiel, met een "Fear of God" -logo bij de hiel in een wazige grijze tint, die precies de juiste hoeveelheid touch toevoegt zonder de schijnwerpers te stelen.

https://www.waardefoot.com/
cron